Investeerders

 

Farmers Funding verbindt professionele investeerders met gevoel & hart voor de agrarische sector met agrarische ondernemers die door willen ontwikkelen en groeien.  Goed voorbereide plannen  en persoonlijke aandacht zijn erg belangrijk. Wij brengen de juiste partijen met elkaar in contact en zorgen voor transparante informatie voor alle betrokkenen. Kortom, zo kan verantwoord worden geïnvesteerd in de Nederlandse agrarische sector.

 

Er is met name grote vraag naar investeerders in landbouwgrond. Ook voor investeringen in duurzame energie zoals zonnepanelen en  mestvergisting. De looptijd van de financiering, de te ontvangen rente en de geboden zekerheden zijn afhankelijk van waarin u gaat (mee)investeren en betreft dus steeds maatwerk. Alle zaken worden vastgelegd in een allesomvattende geldleningsovereenkomst.
Uit ervaring weten wij dat investeerders discretie verlangen, daarom vindt u geen aanbod op onze site. Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op of vul vrijblijvend het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Interesse of vragen?

0320-269522