Beste bezoeker, graag vestigen wij uw aandacht op onze Financierings Scan. Met behulp van deze Scan gaat u goed voorbereidt met uw financier in gesprek. Wanneer u, uw naam, telefoon en email adres invult nemen wij telefonisch contact met u op.

Financiering Scan

Voor de eerste kennismaking hebben wij de Financiering Scan ontwikkeld. Aan de hand van een aantal basiscijfers en gegevens geven wij u beknopt onze eerste bevinding weer.


Wanneer is de Financiering Scan een goede investering voor u?

Overzicht en verbeteren van huidige situatie
Vanuit uw bestaande bedrijfs- en financieringssituatie kijken wij of uw palet van leningen, krediet en leasing beter en slimmer georganiseerd kan worden. Op deze manier krijgt u snel inzicht in de kwaliteit van uw financieringsportefeuille, ontvangt u aandachtspunten en een verbetervoorstel.
Per saldo bent u dus financieringstechnisch beter “In Control”. Als we weten wat uw huidige en toekomstige financieringsbehoefte is, geven wij onze visie op uw financieringsstructuur, de huidige zekerheden en de condities. In deze scan rapporten wij u in de samenvatting wat uw situatie is en geven wij een indicatie aan wat uw maximale financieringsruimte is.


Verlengingsvoorstel of herfinanciering
Het komt regelmatig voor dat u voor één van uw leningen een nieuw rentevoorstel ontvangt. Veelal dient u dan binnen zeer korte tijd te beslissen en niemand anders dan de commercieel aanbieder voorziet u van advies. Met de Financiering Scan laten wij u geheel onafhankelijk weten wat de werkelijke kwaliteit van het ontvangen voorstel is. Bovendien kunnen wij u daadwerkelijk ondersteunen om te reageren naar uw aanbieder.


Expansie financiering
Bij het ontwikkelen en groeien van uw bedrijf is het essentieel dat de groei van uw financiering marktconform is en voor u het best passend. Juist op dat moment kunnen wij u helpen vaststellen welk type financiering van welke aanbieder het best passend zou kunnen zijn.

Kortom, de Financiering Scan is ideaal om elkaar en uw bedrijf snel te leren kennen. Afhankelijk van de complexiteit, de omvang van uw financiering en uw behoefte stellen we samen vast welke vervolgstappen op zijn plaats zijn.

Doen

We maken het niet moeilijker dan nodig is. Met deze Scan verdient u uw investering dubbel en dwars terug.

Interesse of vragen?

0320-269522