Doe de Offerte Scan

Bij Farmers Funding staat de klant op een voetstuk en daar handelen wij ook steevast naar. Wij staan net als u met onze voeten in de klei. Onze adviseurs hebben stuk voor stuk al vele agrarische ondernemers geholpen aan de juiste financiering. Ons vakmanschap en onze kennis van zaken komen het best tot zijn recht als wij vroegtijdig in het financieringstraject zijn betrokkenen.

Echter lukt dat niet altijd en ligt de offerte van uw huisfinancier al in huis. Dan is het altijd een goede investering om een externe specialist naar de offerte te laten kijken want  er zijn immers legio vragen aan de orde zoals:

  • Is het aangeboden tarief marktconform
  • Is er een passend aflossingsschema bij het voorstel
  • Zijn de behandelingskosten binnen de bandbreedte
  • Zijn de op en afslagen correct
  • Zijn er gevolgen voor uw andere financieringen, zoals uw rekening courant

 

Korte klappen
Als u eenmaal het (één of liefst meerdere) financieringsvoorstel(len) in huis heeft, ligt een beslissing binnen handbereik en wilt u waarschijnlijk ook met korte klappen een beslissing nemen. Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring zijn wij dan ook in staat om u goed en weloverwogen van een advies te voorzien. Daarmee kunt u onderbouwd en gefundeerd een beslissing nemen, of eventueel terug in onderhandelingen gaan met uw geldverstrekker.

Een recente praktijkervaring:
“De offerte die we van onze vaste financier hadden ontvangen leek in onze ogen een scherp voorstel, maar we hebben deze voor de zekerheid toch nog even voorgelegd bij Farmers Funding. Al snel had Farmers Funding een aantal aanbevelingen en tips. Zo heeft deze investering ons het best aanbod opgeleverd en flink kosten bespaard”

 

Juiste beslissing
“Vlug zei tegen Goed, hoe komt het toch dat ik u zo zelden ontmoet?”

Alles heeft zijn tijd nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Het aangaan van een nieuwe financiering die exact past bij u en uw bedrijf is van het allergrootste belang. Het is van grote invloed op uw bedrijfsresultaten en rendement. Het afsluiten van een financiering is meestal voor een langere tijd en niet zo maar even te veranderen als u denkt dat het u beter past. Daarom is het goed een gedegen plan te maken en daarmee de onderhandelingen in gaan. Als dat niet helemaal is gelukt, dan is een Offerte Scan een goed alternatief.

Neem contact op met onze specialisten, en laat een Offerte Scan maken. We maken het niet moeilijker dan nodig is, sterker nog: zo eenvoudig mogelijk en niet te duur. Met deze Scan verdient u uw investering van € 395,– exclusief BTW dubbel en dwars terug.

Interesse of vragen?

0320-269522